Våra

Lediga tjänster


Att arbeta hos oss på OhlanderGruppen innebär ett arbete i en rolig och dynamisk miljö, där Du som individ kommer känna dig framgångsrik oavsett ansvarsområde. Ett av verktygen för att nå detta är gemenskap och företagskultur. Vi är dessutom övertygade om att ett starkt Team byggs på samma grunder som ett framgångsrikt idrottslag. 

Tydliga mål – Tydligt arbetssätt – Tydlig coachning.


Vi är alltid intresserade av starka individer som kan bidra till ett positivt arbetsklimat och utveckling av företagets tillväxt. Du är varmt välkommen med din spontanansökan till

Vi söker IT-säljare

Vi behöver bli fler säljare då efterfrågan på våra tjänster och produkter ökar. För att lyckas som säljare hos oss behöver du erfarenhet av att driva komplex tjänsteförsäljning. Du ansvarar för hela säljarbetet ifrån första kontakt till klar affär, till din hjälp arbetar du nära dina kollegor och din Presale.

Som person är du mogen i ditt beteende och hanterar ett högt affärstempo. Du älskar att driva dig själv framåt genom din säljförmåga och inre motivation. Vi ser gärna att du är social och ser möjligheter istället för problem.

Vi arbetar flexibelt och vi tror på frihet under ansvar, där du som individ till stor del styr din vardag på egen hand. Vi erbjuder bra förmåner och mycket goda lönevillkor. Välkommen med din ansökan till: j

 

 

Vi söker IT tekniker

Vi söker en ny kollega till vårt Team Teknik på OhlanderGruppen.

OhlanderGruppen levererar produkter och tjänster inom IT till små och medelstora företag.

Du kommer att arbeta som First line-tekniker där du främst hanterar inkommande ärenden via telefon och mail, samt planering och delegering av ärenden till dina kollegor. Även support på plats hos kund kan förekomma.

Du har följande erfarenhet/utbildning


– Kan kommunicera muntligt och skriftligt i både svenska och engelska
– Goda kunskaper inom:
– Windows 7/10
– Windows Server 2012/2016
– Active Directory
– Office 365
– Nätverk
– Körkort

Vem är du?


Du har ett stort intresse av teknik och gillar att hitta lösningar.
Som person är du en lagspelare som är serviceinriktad, lättlärd, stresstålig, social och positiv. Vill du jobba i ett tight team, drivs du av att hjälpa andra och passar in på våra övriga krav är du varmt välkommen att skicka en ansökan till: