Våra

Lediga tjänster


Att arbeta hos oss på OhlanderGruppen innebär ett arbete i en rolig och dynamisk miljö, där Du som individ kommer känna dig framgångsrik oavsett ansvarsområde. Ett av verktygen för att nå detta är gemenskap och företagskultur. Vi är dessutom övertygade om att ett starkt Team byggs på samma grunder som ett framgångsrikt idrottslag. 

Tydliga mål – Tydligt arbetssätt – Tydlig coachning.


Vi är alltid intresserade av starka individer som kan bidra till ett positivt arbetsklimat och utveckling av företagets tillväxt. Du är varmt välkommen med din spontanansökan till

Account Manager

Tjänstebeskrivning

Vill du bygga långsiktiga affärsrelationer? Vill du göra karriär? Vill du påverka din lön?

OhlanderGruppen är ett tillväxtföretag som rekryterar individer och inte kompetenser, som tillsammans med dig ser till så att du uppfyller alla dina ”Vill”. Vi sitter i fräscha lokaler i Nacka Strand där mycket handlar om att bygga Team OhlanderGruppen. För att lyckas med detta genomför vi många gemensamma aktiviteter under året.

Vi erbjuder dig

·       En personlig utvecklingsresa

·       Friskvårdsbidrag och möjlighet till träning på arbetstid

·       Tjänstepension

·       Fast lön + förmånlig provision

Som Account Manager säljer du hela vårt produkt och tjänsteutbud mot små och medelstora företag inom Stor Stockholm. Du arbetar mot nya kunder och bygger dina affärsrelationer genom ett nära samarbete med dina kunder.

Krav på dig

Vi söker dig som har 2–5 års erfarenhet av B2B försäljning med dokumenterat goda säljresultat. För att lyckas som Account Manager behöver du vara:

·       Ambitiös och målinriktad

·       En säljare som når sina försäljningsmål

·       Duktig på att motivera dig själv

·       Anpassningsbar

·       Optimistisk

·       Disciplinerad

·       Strukturerad

I övrigt ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning och körkort. Vi värdesätter en jämn ålders – och könsfördelning såväl etnisk samt kulturell mångfald.  

Välkommen med din ansökan till: j

 

 

Vi söker IT tekniker

Vi söker en ny kollega till vårt Team Teknik på OhlanderGruppen.

OhlanderGruppen levererar produkter och tjänster inom IT till små och medelstora företag.

Du kommer att arbeta som First line-tekniker där du främst hanterar inkommande ärenden via telefon och mail, samt planering och delegering av ärenden till dina kollegor. Även support på plats hos kund kan förekomma.

Du har följande erfarenhet/utbildning


– Kan kommunicera muntligt och skriftligt i både svenska och engelska
– Goda kunskaper inom:
– Windows 7/10
– Windows Server 2012/2016
– Active Directory
– Office 365
– Nätverk
– Körkort

Vem är du?


Du har ett stort intresse av teknik och gillar att hitta lösningar.
Som person är du en lagspelare som är serviceinriktad, lättlärd, stresstålig, social och positiv. Vill du jobba i ett tight team, drivs du av att hjälpa andra och passar in på våra övriga krav är du varmt välkommen att skicka en ansökan till: