Dynamics Business Start

Kraftfullt, packat med möjligheter och enkelt på samma gång.


Microsofts Business Central Cloud är affärssystemet som förenklar din och dina medarbetares dagar. Vårt paket Business Start innehåller redovisning och fakturering, grunderna för att du ska kunna sköta företagets ekonomi utan krångel. Komplettera ditt affärssystem med tilläggspaket och applikationer för att göra det skräddarsytt för ditt behov.

Dröm stort, börja smått.

  1. Börja med vårt Business Start där du har allt för att klara av grundläggande redovisning och fakturering.
  2. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag gå från enklare till komplexa lösningar. Vi månar om våra kunder och sätter prestige i att ta fram den perfekta lösningen för alla företag, oavsett bransch och utmaningar
  3. I takt med att din verksamhet växer eller ditt behov förändras har du möjlighet att lägga till funktionalitet som blivit nödvändig för dig.

Från 59 000 kronor. Fast implementering, licenskostnad tillkommer

Fler fördelar

Svenska eller engelska? Det spelar ingen roll

I startpaketet kan ni välja svensk eller engelsk uppsättning. I Business Central väljer ni sedan svenskt eller engelskt språk

Följ upp dina kunder och få kontroll

Med hjälp av insikter i Business Central få du enkelt uppföljning på vilka fakturor som inte är betalda och vem som är din bästa kund.

Missa aldrig en utbetalning

Se direkt på startsidan om du har förfallna fakturor. Låt systemet ta fram utbetalningsförslag med ett par enkla knapptryck. Skapa utbetalningsfiler till din bank och återrapportera för att stänga din leverantörsreskontra och få koll på era betalningar.

Har du ett system sedan tidigare?

Det ordnar vi. Om du har ett kund- och leverantörsregister sedan tidigare och vill flytta med det till Business Central kan vi hjälpa till. Ta ut dina register i Excel och sedan importerar vi det samt eventuell öppen reskontra, så du inte missar en in- eller utbetalning. Vi hjälper dig även att få in dina tidigare redovisningstransaktioner ett år bakåt i tiden.

Låt Excel förenkla din vardag

Skapa filtreringar i listor och rapporter, skicka till Excel med en enkel knapptryckning och fortsätt att analysera utfallet. Spara tid genom att uppdatera register med Excel.

Ta rätt beslut med hjälp av nyckeltal

Har ni kostnadsställen eller andra dimensioner ni vill boka era kostnader och intäkter på? Vi importerar dem åt er. Du kan därmed fortsätta hålla koll på era nyckeltal och analysera dem. I Business Central finns sedan möjligheter för uppföljning genom en enkel add-in till PowerBI.

Skapa dina fakturor direkt från Outlook

Med integrerad koppling till Outlook kan du direkt i din mail uppdatera kunduppgifter, skapa fakturor och mycket mer. Välj vad du vill göra, utan att logga in i Business Central separat.

Löpande uppdateringar från Microsoft

Slipp tänka på att du köper ett system som kan föråldras. Business Central är ett modernt system som uppdateras löpande.

Våra IT-lösningar frigör er kompetens. Vi lovar snabba leveranser och stor bekvämlighet.

Vi erbjuder:
Kostnadsfri IT-hjälp i coronatider.

Extraordinära tider kräver extraordinära lösningar. Vi är företags externa IT-funktion. Vi levererar specialistkunskap. Idag är det avgörande att ha IT-lösningar som klarar påfrestningen.

Ja tack, jag vill veta mer