Vår syn på

Företagstelefoni

Att alltid vara tillgänglig är det kanske tydligaste kännetecknet för informationsåldern. När, var, hursomhelst; vi förväntas alltid vara tillgängliga på samma sätt som vi själva förväntar oss att andra ska vara tillgängliga. Mycket kan skötas med mejl och sms, men när det är viktigt då vill vi prata med den andra.

Svara snabbt är billig kundvård.

En väl fungerande företagstelefoni är ett måste. Alla medarbetare måste vara sammankopplade genom en växel. Alla måste vara lätta att nå för att minska väntetider. Samtal måste kunna kopplas mellan medarbetare för att rätt person ska kunna ge svar på de frågor som ställs. Företagstelefonin måste skapa en kontaktyta med omvärlden som är smidig och snabb.

Med VoiceGo tjänar ni pengar på er företagstelefoni.

Dagens företagsledare måste söka svar på dessa frågor:

  • Hur lång tid tar det innan en kund får svar?
  • Hur många samtal missar er orderavdelning?
  • Vad är ett missat samtal värt?
  • Hur många utgående samtal ringer era säljare?

Exempel. Tandläkarkliniken identifierade via statistiken att de besvarade ca 75 % av samtalen under dagen. Varje besök är värt ca 1500 kr, så de gick miste om ca 3 750 kr per dag. Genom att installera så kallade svarsgrupper och organisera om sin bemanning så höjde de tillgängligheten till 95 %. Över tid blir det 18 750:- i veckan eller 75 000:- i månaden.

Se filmen om VoiceGo företagstelefoni

Företagstelefoni

Som intäktskälla

Mycket på köpet - I vår paketering inkluderar vi många tjänster som andra leverantörer tar extra betalt för. Inga stora investeringskostnader -  ni betalar per månad/kvartal och kan enkelt utöka eller minska funktionalitet och kostnader.

Flexibelt

VoiceGo har en bred funktionalitet som enkelt kan anpassas till era faktiska behov idag och imorgon vilket ger er en framtidsäker lösning. Välj telefon utefter behov, vi erbjuder Softphone (telefon via dator), bordstelefoner, DECT-telefoner och mobiltelefoner med full funktionalitet i växeln oavsett val av mobiloperatör.

Enkelhet

Lösningen är enkel och användarvänlig så ni och era medarbetare kommer igång snabbt. Ni styr enkelt funktioner som schemaläggning, svarsgrupper etc.

Växel i molnet

VoiceGo är en komplett växel i molnet vilket innebär att ni slipper oroa er över eventuella hårdvarufel och andra säkerhetsfrågor. Ni kan känna er trygga med att alla uppdateringar hanteras i rätt tid och att driften är säker i vårt datacenter, vilket borgar för en trygg och säker företagstelefoni.

Hårdvara

Som märkesobunden leverantör arbetar vi med de mest välkända fabrikaten inom kommunikation, såsom Panasonic, iPhone och Samsung. VoiceGo är certifierad av Panasonic. När ni som kund beställer en hårdvara enligt ovan levereras den alltid startklar, dvs funktionstestad, installerad med e-post etc.

 

Våra IT-lösningar frigör er kompetens. Vi lovar snabba leveranser och stor bekvämlighet.