MSP - Managed Service Provider

Vi blir er IT-avdelning

Många företag väljer att lägga ut sin IT-avdelning istället för att anställa egen IT-kompetens. Anledningarna är många, men en av de viktigaste sakerna är att dagens företag ser vikten av att allting som har med IT att göra, bara ska fungera. Om detta ska vara möjligt med egen personal, så behövs det ganska många personer, som har all kompetens!

OhlanderGruppen är en så kallad MSP leverantör, vilket innebär att vi blir er er IT-avdelning. Det är ett stort ansvar som kräver bred kompetens och lång erfarenhet av drift & support. 

Vi tar över ansvaret för er IT-miljö för att maximera ert fokus på verksamheten. Vi levererar hela driftsmiljön inkl. klient, licenshantering, löpande support med en personlig helpdesk. Prissättningen baseras på era krav och antalet anställda, allt levereras till ett fast månadspris.

Enkelt att budgetera och följa upp.

Stefan Ohlander, VD

Läs mer

Vi erbjuder:
Kostnadsfri IT-hjälp i coronatider.

Extraordinära tider kräver extraordinära lösningar. Vi är företags externa IT-funktion. Vi levererar specialistkunskap. Idag är det avgörande att ha IT-lösningar som klarar påfrestningen.

Ja tack, jag vill veta mer