ÅF Partner

ITO Nordic i Upplands Väsby

”Vi på ITO Nordic har bestämt oss. Vi vill konvertera vår nuvarande affär till en renodlad IT-leverans. Vår fokus kommer att ligga på drift av paketerade IT-lösningar för våra kunder. 

Därför har vi inlett ett partnerskap med OhlanderGruppen som ger oss denna möjlighet. Stora styrkor i lösningen är deras kompetenstillskott och välutvecklade koncept

– Det finns ett par viktiga anledningar till att vi valde att inleda samarbete med just OhlanderGruppen, säger Fredrik Petersen. Dels deras långa erfarenhet och stora kompetens inom IT och dels att de jobbar med en fast månadskostnad där allt ingår. Det särskiljer OhlanderGruppen och oss från övriga aktörer som har många rörliga kostnader, framförallt för support, drift och underhåll.”

Fredrik Petersen, VD och delägare

DocuSyd i Malmö

”Vi på DocuSyd är Sydsveriges största Xerox partner! Men det räcker inte, vi vill bli Sydsveriges största OhlanderGruppen partner!

Vi har genom åren levererat IT-tjänster och hårdvara i mindre skala till våra kunder, ofta på förfrågan och vi har använt egna resurser. Vi har nu valt att ingå partnerskap med OhlanderGruppen för att bli ännu starkare, mer kompletta och kunna erbjuda större kompetens för att knyta ännu starkare kundrelationer. 

En av de viktigaste anledningarna till att vi bestämde oss för att inleda ett samarbete med OhlanderGruppen var deras förmåga att paketera tjänster och produkter. Detta gör det enkelt för oss att erbjuda rätt lösningar och enkelt för kunden att förstå vad vi erbjuder. Att vi från och med nu dessutom har en hel driftavdelning, som arbetar med oss för våra kunder gör DocuSyd som leverantör ännu starkare.”

 Hans Thulin, VD och delägare

Vår uppgift är att hjälpa små och medelstora företag med digitaliseringens möjligheter.

Alla verksamheter verkar i en digitaliserad värld. Där sker förändringar snabbt och ofta utan förvarning. För stora företag är det en krävande uppgift att hänga med i den digitala världen, men de har oftast kompetens internt. För små och medelstora företag är det många gånger omöjligt att hänga med i svängarna eftersom man saknar intern kompetens.

Det är därför OhlanderGruppen finns till.
Vi hjälper små och medelstora företag genom att vara deras externa IT-funktion.

Vi söker duktiga partners över hela landet.

Vi började i Stockholm. På kort tid blev vår kunskap efterfrågad. Pandemin blev ytterligare en ögonöppnare för många företagsbehov. Nu bygger vi ett nät av partners som delar vår grundsyn och som har kunskaper att förbereda sina kunder för framtiden.

Vi söker företag som idag jobbar med att hjälpa sina kunder med olika typer av IT-frågor och som tillsammans med oss vill expandera sin kompetens och sin verksamhet. Hör av er, så får vi ta ett samtal.
Vårt mål är att bli rikstäckande.

Niclas Andersson, Affärsutvecklare
OhlanderGruppen Partner AB
076 536 13 34